De Houten Tafel
Facebook
+31 6 517 113 32
Winkelmand
Home > Over ons

Over ons


Naast de bestaande collectie is het mogelijk om maatwerk te leveren. De houtentafel.nl heeft tafels voor zowel binnen als buiten in het assortiment maar ook voor een salontafel, bijzettafel of een exclusieve lamp bent u bij de houtentafel.nl op het juiste adres!

De houtentafel.nl werkt onder andere met gebruikt steigerhout, grenen en eiken vloerdelen. Standaard worden de meubels licht opgeschuurd geleverd. Uw meubels van hout gaan langer mee als ze goed zijn bewerkt. Optioneel kunnen wij uw meubels voorzien van een beschermende laag beits welke in diverse kleuren verkrijgbaar is. Onze meubels zijn niet alleen trendy en mooi, maar door deze speciale behandeling waterafstotend en onderhoudsvriendelijk.

Wilt u speciale op maat gemaakte houten meubels, dan zijn wij altijd bereikbaar om uw wensen te bespreken. Wij nodigen u graag uit om onze showroom of een van onze dealers te bezoeken waar u een goede indruk krijgt van de meubels die wij maken en de afwerking daarvan.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de meubels zelf op te halen. Dit kan op het volgende adres: Willemstraat 9c in Beek en Donk (NL). De openingstijden van onze showroom/werkplaats zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. 

We staan u graag persoonlijk te woord om ervoor te zorgen dat u uw droom (tuin) meubels en/of inrichting krijgt. Graag komen we bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken en in te meten. Voor meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken op +31 6 51 711 332.